Over YvesProductions

Over mij

Ik ben Yves Dumoulin en ben op dit moment 16 jaar. Ik ben heb al van jongs af aan een grote passie voor alles wat met licht, geluid en video te maken heeft.

Ik maakte voor het eerst kennis met geluid op mijn 6e, toen ik mijn eerste mengpaneel kocht. Ik wist toen al dat ik mijn hobby gevonden had. Toen het allemaal wat serieuzer werd, besloot ik in 2011 YvesProductions op te richten. Toen ik begon met YvesProductions bood ik alleen drive-in shows aan. Vanaf 2014 kan ik ook de volledige versterking en verlichting verzorgen voor een band, artiest, presentatie, evenement en ga zo maar door.

YvesProductions is ontsettend gegroeid sinds 2011, en dit zal alleen maar zo doorgaan. Bijna alle opbrengsten worden gestoken in nieuwe apparatuur en materialen, zodat ik de kwaliteit continu kan blijven verbeteren. Ondertussen heb ik de lat al veel hoger gelegd als in 2011. Waar het begon met vooral budget apparatuur, bestaat nu het grootste deel van mijn apparatuur uit A-merken.

Over YvesProductions

Wat doet YvesProductions?

Als YvesProductions verzorg ik het licht, geluid en video op uw feest of evenement. Mijn diensten bestaan uit het leveren van drive-in shows, maar ook uit het ondersteunen en versterken van bands en artiesten. Ik maak uitsluitend gebruik van professionele en kwalitatief hoogstaande apparatuur. Hiermee zorg ik voor een uitstekende kwaliteit, voor een lage prijs.

Visie

YvesProductions streeft er naar altijd een zo goed mogelijk resultaat te bereiken met zo weinig mogelijk middelen. Kijkend naar wat mogelijk is, in plaats van kijkend naar wat niet mogelijk is. Door deze manier van werken blijven producties van YvesProductions betaalbaar, waarbij de kwaliteit niet onderdoet aan de grotere, véél duurdere bedrijven.

Waarom YvesProductions anders is.

In Zuid-Limburg zijn er relatief veel bedrijven die zich bezighouden met licht en geluid. De meeste van deze bedrijven zijn echter kleine drive-in showtjes, of bedrijven die zich volledig richten op middelgrote tot grote evenementen. YvesProductions is anders, omdat ik mij volledig richt op kleine evenementen.

Waarom kiest U voor YvesProductions?

  • Nette en professionele uitstraling
  • Kabels worden altijd zo veel mogelijk weggewerkt
  • Uitsluitend kwalitatief hoogstaande apparatuur
  • Ik weet wél wanneer het geluid te hard is, en zal er voor zorgen dat er een aangenaam geluidsniveau op lokatie is. Daarbij neem ik altijd de regels in acht.
  • Goede adviesen en veel verstand van eigen en ingehuurde apparatuur